Zo bestel je koffie in Tilburg voor je eigen zaak

lekkere koffie

Heb jij je eigen onderneming in de horeca in het zuiden van het land? Dan weet je ongetwijfeld hoeveel aspecten daarbij komen kijken. Niet alleen moet je zaak netjes en mooi zijn, je menukaart divers en je personeel getraind, je moet ook de inkoop doen. De koffie, het vlees en andere producten wil je natuurlijk van topkwaliteit hebben. Koffie in Tilburg bestellen kan altijd, want er zijn een aantal goede leveranciers in de omgeving. De beste leveranciers zoek je met de volgende tips. 

de beste koffie

Koffie bestellen doe je zo

Wanneer je koffie gaat uitzoeken voor je bedrijf, is het goed om altijd eerst te gaan proeven. Je wil natuurlijk een goede bak koffie serveren aan je gasten. Om dat te doen, moet je ook weten welke de beste is. Daarnaast moet je natuurlijk weten hoe je een goede bak koffie klaarmaakt.

Bonen, machines en alles eromheen

Het is voor je aan het proeven gaat, goed om na te denken over hoe jij je koffie wil bereiden en serveren. Vind jij een automatische machine voldoende? Of wil je juist de barista uithangen en heerlijke, professionele koffie maken? En hoeveel verschillende soorten koffie wil je aanbieden? Sommige ondernemers kiezen er bijvoorbeeld voor om meerdere soorten bonen aan te bieden. 

heerlijke koffie bonen

Kies een merk

Er zijn een heleboel verschillende bedrijven die koffiemelanges en koffiebonen verkopen. Wanneer een groot deel van de andere ondernemers in de omgeving een bepaalde koffiesoort schenkt, betekent dit niet dat het de beste soort is. Doe altijd je eigen onderzoek!