OFYR verovert de wereld van de hobbykoks en dit is waarom

OFYR

Buiten koken, barbecue en je eigen vlees roken: het is hipper dan ooit. Maar er zijn zoveel producten en soorten barbecues om uit te kiezen, welke kun je nu het beste kopen? De OFYR is er eentje waar je misschien nog niet van hebt gehoord maar die wel razend populair aan het worden is.

OFYR

Koken op een vuurschaal

De OFYR is in principe een vuurschaal waarop je kunt koken. Doordat er een open vuur onder zit, kun je bovendien veel warmte van de OFYR halen en is buiten zitten ineens ook goed mogelijk in de herfst en winter. Een aantal andere kenmerken van de OFYR zijn:

  • de veelzijdigheid; OFYR is geschikt voor bakken, roken en meer
  • het design; OFYR staat goed in elke tuin door het strakke en moderne ontwerp
  • de prijs; OFYR is goed betaalbaar
  • de accessoires; je kunt er van alles bij kopen om nóg veelzijdiger te koken

Zoals je nu ziet is OFYR dus minstens zo uitgebreid en toereikend als veel andere barbecues. Toch moet het product nog winnen aan populairiteit. Dat is mooi want dat betekent dat jij nu nog voor een redelijke prijs er eentje in de tuin kunt halen.

Is OFYR geschikt voor balkons?

Een kleine tuin of balkon? Daar kun je niet zomaar een open vuur realiseren. Geen probleem want het vuur onder de OFYR wordt goed onder bedwang gehouden door de vuurschaal. Het is dus lekker warm maar je hoeft niet bang te zijn dat het overslaat op je groene planten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *