Nebbiolo Wijn, smaakvol en robuust

De Nebbiolo Wijn is een van oorsprong Italiaans wijnhuis die zich heeft gespecialiseerd in de lekkerste wijnen. Ongeacht of dat je voor wit of rood gaat. Dit bedrijf reikt met plezier de smaakvolle en robuuste wijnen aan.

Bezoek ook eens de winkel in Baarn

Wanneer jij een smaakvolle wijn wilt nuttigen, dan is het bezoeken van deze winkel haast een must geworden. Zodra jij de winkel binnen stap, zal je worden overrompeld met alle keuzes. Ook wanneer jij niet weet welke smaak het beste bij je past ben je hier aan het juiste adres. Middels de kennis welke zij hebben opgebouwd kunnen zij jou het beste advies aanreiken. Zo zal je al snel ondervinden dat bijvoorbeeld een rode wijn compleet anders in de mond rolt.

Online bestellen ook mogelijk

Zodra jij weet welke wijnsoort het beste bij je past kun je er gerust voor kiezen om online te bestellen. Persoonlijk vind ik het online bestellen ideaal. Alleen niet wanneer ik mijn eigen smaakpapillen wil uitbreiden naar een next level. Het bezoeken van de winkel blijft nog altijd mijn voorkeur hebben.

Vergeet vooral niet om de zaterdag langs te gaan!

Bij het verdiepen in de Nebbiolo Wijn zul je snel merken dat hier veel verschil in te vinden is. Het belangrijkste blijft toch echt het feit dat de kwaliteit- en prijsverhouding perfect hoort te zijn. Je wilt immers geen hoge verwachtingen hebben bij een prijzige wijn toch? Dan verwacht jij teveel en zal wellicht de smaak in mindering vallen. Zonde, aangezien de Nebbiolo Wijn veel diverse smaken heeft. Iedere zaterdag zal er in de winkel diverse wijnen ter promotie staan om te testen. Rolt hij mooi in het glas? Heeft het een robuuste kleur? Smaakt hij perfect bij jouw gerechten? Allemaal vragen waar jij dan vrij snel een antwoord op zult krijgen. Het belangrijkste is dan wel om zelf de wijn te proeven. Hiermee beleef jij op de juiste manier de smaak en kan jij oordelen of dat het een heerlijk wijntje is om te drinken.

Stap ook eens binnen in de wereld van lekkere wijnen!

Uiteraard beschikt de Italiaanse kant van de wijn ook prachtige witte wijnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Blu Vermentino di Sardegna Maria la Palma DOC 2014. De druifsoort komt uit de streek van Alghero. Een geur van rijke appeltjes streelt met plezier je tong! Heerlijk om te nuttigen bij een stevige stuk vis of wellicht met een kaasplankje in de avonduren. Deze witte wijn is heerlijk te nuttigen na een warme zomerdag of wellicht in de avond bij de open haard.

Mocht jij graag voor de rode wijn willen gaan, dan is de Barbaresco Etichetta Blue DOCG 2014 Ronchi onmisbaar in jouw wijnkelder! Een toch wat mildere wijn welke prachtig in het glas rolt. Gebotteld in Barbaresco en heeft zijn eigen textuur weten te ontwikkelen. Deze wijn is heerlijk te combineren in de winterperiode met bijvoorbeeld een stuk wildvlees. Hertenbiefstuk zal een perfecte combinatie zijn met deze wijn.

Kortom, ben jij nog opzoek naar de lekkerste wijnen voor in jouw wijnkelder? Dan is het bezoeken van de Nebbiolo wijn winkel in Baarn haast een plezier geworden voor je!