Koffiebonen bestellen via het Internet, heb je daar wel eens over nagedacht?

Heerlijke koffie

Met de komst van koffie uit cups en pads zijn we er, wat betreft lekkere koffie, niet op vooruit gegaan. In de supermarkt koop je smaakjes die gemaakt zijn om makkelijk te drinken en daarna snel te vergeten.Voor lekkere koffie moet je haast wel naar een koffieshop. En dan niet de grote Amerikaanse ketens, waar de smaak van suiker overheerst, maar de kleine zaakjes, waar koffie met liefde en aandacht wordt gemaakt.Gelukkig kan je thuis ook nog lekkere koffie drinken, je moet er alleen wel iets meer voor doen.

Behalve een goed koffieapparaat zijn de koffiebonen het belangrijkst. Zelfs met een apparaat van 1000 euro wordt de koffie ondrinkbaar als je onsmakelijke bonen hebt.Helaas zijn de koffiebonen die je in de supermarkt koopt over het algemeen mengsels zonder veel karakter, gemaakt voor de grote massa.

Koffiebonen bestellen

Alles via het Internet

Als je geluk hebt, heb je een gespecialiseerde winkel in de buurt waar je goede koffiebonen kan kopen. Of misschien op de markt, zoals bij mij in de buurt.

Maar ook zonder deze mogelijkheden kun je goede producten kopen, voor heerlijke koffie.Zoals met bijna alles tegenwoordig, kun je je koffiebonen bestellen via het Internet. Een winkel waar ik sinds enige tijd bestel, en die heerlijke koffie heeft, is Pure Quality Products. De oprichter, Rowdy Mallee, heeft aandacht voor het product, en voor de klanten.Ze hebben niet een overdreven grote selectie aan koffiebonen, maar de bonen die ze hebben, zijn van een goede en constante kwaliteit.Zelf ben ik liefhebber van PURE Blend #2, een koffieboon met een wat sterkere smaak.Kijk hier eens in de webshop en probeer Blend #1 of Blend #2 eens uit, je zult er geen spijt van krijgen.