Koffie van Giocoffee

de beste koffie

Wie of wat is Giocoffee?

www.giocoffee.nl is een organisatie die koffiemachines verstrekt aan organisaties. Hun doel is om energie momenten te creëren tussen mensen wanneer zij een kop koffie drinken. Ze leveren dus koffiemachines voor zakelijk gebruik en waarborgen de kwaliteit ervan. Er zijn verschillende soorten koffiemachines. Voor iedere sector zit er één tussen die geschikt is. De machines presteren maximaal en gaan lang mee.

Deals, acties en kortingen voor nieuwe klanten

Giocoffee biedt nieuwe klanten interessante acties aan. Voor nieuwe klanten biedt Giocoffee de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een koffieproeverij te doen. Een koffiespecialist van Giocoffee komt bij u op locatie en laat u en uw werknemers kennis maken met de koffie. Het is ook mogelijk om de koffieproeverij bij Giocoffee te laten plaats vinden. Een andere deal die Giocoffee biedt is een proefplaatsing van een koffiemachine. Bij deze plaatsing zal de koffiemachine 30 dagen blijven staan, om te kijken of het iets voor u is. Ook deze deal is gratis en vrijblijvend. Super fijn als de koffiemachine van Giocoffee bevalt. In dat geval kunt u ook een proefpakket van Giocoffee aanschaffen. Dit proefpakket kan worden samengesteld op basis van wensen en smaken. Naast een proefpakket van koffie biedt Giocoffee ook een proefpakket voor theeliefhebbers. Het leuke aan dit pakket is dat er verschillende soorten thee smaken worden opgestuurd, waarop staat wat bijvoorbeeld de beste temperatuur is om de desbetreffende thee te drinken.

Deals, acties en kortingen voor bestaande klanten

Bestaande klanten bij https://www.giocoffee.nl/ krijgen ook leuke extraatjes. Een voorbeeld van een dergelijke actie is het aandragen van nieuwe klanten. Als dit gebeurt krijgen bestaande klanten kortingen. Door middel van deze partner deal krijgen bestaande klanten tot wel 150 euro een koffietegoed om te besteden bij Giocoffee. Het is mogelijk om onbeperkt bedrijven aan te dragen en het hoeft ook niet een specifiek bedrijf te zijn.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *