Een kamado bbq aanschaffen

kamado bbq

Sinds kort hebben wij een kamado bbq aangeschaft. Wat een geweldige aankoop is dit. Al meerdere keren hebben wij hier gebruik van gemaakt en alles wat wij hierop bakken smaakt voortreffelijk. Voordeel aan dit model is dat er twee verschillende zones zijn waarop je kan bakken. Elke zone heeft verschillende temperatuur . Voordeel is dat je hierdoor ook andere soorten vlees, vis of groente hierop kan bereiden. Bij een normaal model moet je erop letten dat het vlees niet te snel gebakken wordt. Vaak is een aangebrand stuk het resultaat. Door de verschillende temperaturen in deze bbq is het mogelijk om in één keer een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Een rode kamado bbq gekocht

Nooit geweten dat ik het bakken op een bbq zo geweldig en lekker zal gaan vinden. Vaak genoeg hebben wij een poging gedaan om op een normaal model een stukje vlees te bakken. Vaak gebeurde het dat de buitenkant zwart was, terwijl de binnen kant nog wel even gebakken mocht worden. Dit was dan ook de reden dat ik liever op een andere manier een biefstukje of een stukje vis wilde bereiden.

De Kamado die wij hebben gekocht zijn er in diverse modellen te vinden bij Het Luxe Buitenleven. Het assortiment dat je hier kan vinden is zeer uitgebreid. Erik de Waal is de persoon die achter dit bedrijf zit. Hij ontwerpt diverse meubels en zijn passie is heerlijk eten.